Afgelasting van het WNK Bloemschikkenschikken in de Nieuwe Bavo, Leidsevaart 146, 2014 HE te Haarlem op zaterdag 18 april 2020

Wegens de recente ontwikkelingen rond het Coronavirus gaat het WNK Bloemschikken op 18 april helaas N I E T door.

Het WNK Bloemschikken gaat zaterdag 18 april 2020 weer een onderdeel worden van het project “De Nieuwe Bavo Bloeit” in Haarlem. Het thema is ‘Passie’, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol zal vervullen.
Tijdens ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ wordt de gehele kerk in de bloemen gezet door studenten, amateurs en professionele bloemsierkunstenaars. Het evenement wordt gedurende een week bezocht door duizenden bezoekers (zie www.denieuwebavobloeit.com)
‘De Nieuwe Bavo’, Leidsevaart 146, 2014 HE Haarlem.
Meedoen kan als je deel uitmaakt van Groei & Bloei in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, ook niet-leden zijn van harte welkom.
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een van onderstaande categorieën:
Aanstormend Talent - eerste 2 jaar (amateurs)
Blijvend Talent (amateurs)
Semi - Prof
Natuurlijk vinden wij het ontzettend leuk als je meedoet. Aanmelden kan tot 1 maart per e-mail: tineke.out@quicknet.nl
Kosten deelname
Aanstormend Talent € 25,00 per deelnemer, niet-leden Groei & Bloei betalen € 35,00
Blijvend Talent € 25,00 per deelnemer, niet-leden Groei & Bloei betalen € 35,00
Semi - Prof € 25,00 per deelnemer, niet-leden Groei & Bloei betalen € 35,00

Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee een lunch en stadswandeling. Dit bedrag graag overmaken naar KMTP Heiloo NL03RABO0336454589, na betaling is deelname verzekerd.
Dit evenement wordt georganiseerd door o.a. Mercedes Docter, Jolande Rusman, Hanny de Jong en Tineke Out.
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Tineke Out

Tineke.out@quicknet.nl

foto: Ron de Vries, Hans Guldemond of Studio 18