BIJ DE TIJD!

Er zijn weer nieuwe activiteiten toegevoegd. Klik hier om naar onze agenda te gaan.

Oproep voor nieuwe voorzitter en bestuursleden:

Daar onze voorzitter wegens tijdgebrek is gestopt met zijn werkzaamheden voor onze afdeling, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter, die zijn plaats in wil nemen. Het vraagt ongeveer een paar avonden per maand aan tijdsinvestering. Iedere maand vergadert het bestuur, 7 à 8 keer per jaar, bijna net zoveel als er ledenavonden zijn. Daarnaast wordt er tweemaal per jaar (maart, september) een regionaal overleg in Noord-Holland gehouden, Dit gebeurt afwisselend bij één van de afdelingen, die dan gastheer is. Er zijn ook nog wat landelijke activiteiten, waaraan deelgenomen kan worden en natuurlijk de plaatselijke bijeenkomsten, die door onze afdeling zelf georganiseerd worden.

U hoeft niet echt ervaren te zijn, maar wel een vergadering kunnen voorzitten. Aan support van de overige bestuursleden zal het niet ontbreken. Samen is het sleutelwoord tot succes en wordt door alle bestuursleden hoog in het vaandel gehouden.

Tevens kunnen belangstellenden zich opgeven om bestuurslid te worden. In het bestuur zijn er nl. één of twee plekken beschikbaar. Wij zijn op zoek naar leden, die positief willen meedenken tijdens de vergaderingen en bereid zijn te assisteren bij de door onze afdeling georganiseerde activiteiten.

BELANGSTELLING GEWEKT? Neem contact op met Marry Baars of via ons mailadres: info(at)heerhugowaard.groei.nl

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879