Noord- en ZuidWales door Kitty Wiegert 18-2-2014

Onze eerste avond op de nieuwe locatie verliep eigenlijk heel goed! Dank zij de goede voorbereiding van de bestuursleden en met hulp van een aantal leden/bezoekers verliep het best gezellig en gesmeerd. Natuurlijk waren er een paar kleine ongemakken, maar daar hopen we de komende tijd op te kunnen verbeteren.

Het zat gezellig in de zaal en ook de koffie ruimte voldoet prima. Voor degene die wilden zitten konden er stoelen bij gezet worden. Op de banken in de zaal kon men met zeker 5-6 personen naast elkaar zitten. Natuurlijk wel even wennen die banken, maar het ging goed.

Kitty Wiegert heeft ons vermaakt met haar informatie over Noord en Zuid Wales en ze liet er ons diverse foto's zien van parken en kastelen die ze daar bezocht heeft. Ze vertelde veel over de geschiedenis wat voor de een interessanter was dan voor de ander. Maar de verzorgde presentatie compenseerde dat ruimschoots. Zeker toen ze ook de microfoon kon gebruiken, was het in de hele zaal goed te volgen.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879