Home

Beste bezoeker van onze website en lid van Groei&Bloei,

Op dit moment lijkt de zomer voorbij maar terwijl ik dit schrijf lijkt het weer erg op te knappen. Ik krijg de hoop terug op een mooie septembermaand waarin de bladeren alweer verkleuren en de tuin herfstachtige tinten gaat vertonen.

Ook een mooi seizoen, zeker als je buiten goed vertoeven kunt. Dan is het werkelijk genieten, toch? De spinnen maken alweer enorme webben en iedere keer als je door de tuin loopt, vang je er draden van in je gezicht. Wonderlijk eigenlijk, heb je net door je tuin gelopen en ga je na een aantal minuten terug langs hetzelfde pad, loop je zomaar in een paar webben.

Een voordeel dit jaar van de natte augustusmaand is toch wel dat er veel minder wespen zijn en dat betekent dat mijn rode pruimen bijna allemaal nog intact van de boom gehaald kunnen worden. Dit is in andere jaren wel eens anders geweest. Ook al zijn wespen zeer nuttige insecten, liever ergens anders dan rondom de fruitbomen en het terras, laten we wel wezen.

Omdat het zomerseizoen ten einde raakt, begint de tijd voor een nieuw programma voor onze ledenavonden. In september de eerste van drie avonden nog dit jaar en dan vanaf februari weer vier avonden. U bent natuurlijk van harte welkom en verder op deze website kunt u lezen welke mooie en boeiende presentaties wij weer voor u in petto hebben. En vergeet niet de gezellige pauzes waarin u met anderen een praatje kunt maken onder genot van een kopje koffie of thee. En na afloop altijd een verloting en de stekkentafel om plantjes te ruilen. Dus komt u ook weer? Tot dan!

Klik hier voor het programma 2014-2015.

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Uw voorzitter.

meer

 

 

 

19
Mar
zon en blauwe lucht
18
Mar
Een blauwe lucht, de zon en bijna geen wind